Thông báo

Vui lòng đăng nhập để thực hiện chức năng này

Đăng nhập bằng

Catering F&B Manager - Khu Công Nghệ Cao, Quận 9

CÔNG TY TNHH ADEN SERVICES VIỆT NAM - CHI NHÁNH HỒ CHÍ MINH
Ngày cập nhật: 19/07/2024

Thông Tin Tuyển Dụng

Phúc lợi

  • Laptop
  • Chế độ bảo hiểm
  • Phụ cấp
  • Chế độ thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Nghỉ phép năm

Mô tả Công việc

- Check the staff grooming and hygiene daily

- Check the cleanliness and the canteen set up daily before, during, and after each service

- Follow-up hygiene for food safety according to ADEN Procedures and Policy

- Coordinate the daily briefing (roll-call) with all member of his team

- Supervise the service quality at the unit

- Attend the operations management weekly meetings (to for reporting and follow-up)

- Handle complains of the clients staff regarding food and service

- Organize training for the colleagues in order to ensure a good professional knowledge and service

- Elaborate with the chef the menus and re-adjust the menu content when necessary. He decides alone of the content in the menu

- Monitor with the chef cook the food supplies (quantity & quality), the food spoilage and the food taking, maintain a good relationship with the suppliers

- To assist chef cook in food cost control and purchase order

- Give definite assignments to the canteen colleagues (task list, procedures and objectives)

- Send to the Operation Admin/ operations manager: the time sheet on 25th for every month, duty roster on 28th,menus on 10th for half month and on 20th for 01 months

- Take care of paperwork/admin and send all management documents at end of each month

- Control and manage bar level of chemical cleaning products delivery in doing a site internal purchase order

- Check the price and quantity on each daily delivery note

- Handle a good communication with the management of the site (especially with the human resources manager and the chef cook). In case of a problem with factory management, he should refer the problem to Aden operations manager

- Make the evaluation of all canteen colleagues at the end of each month

- Inform and report to the Project Manager/operations manager about daily running-operations (daily notes on the canteen dairy)

- Prepare monthly, yearly plans and events at the site

Yêu Cầu Công Việc

- Have experience at same position at least 5-7 years

- Have knowledge about food, food service,- food safety and hygiene

- Computer skills (MS. Excel)

- Good management and communication skills

- Good understanding of food cost management

- Ability to organize and lead a team service minded

- Resistant to pressure

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Cao đẳng
  • Độ tuổi: 28 - 45
  • Hình thức: Nhân viên chính thức
  • Lương: 30 Tr - 35 Tr VND

Giới thiệu về công ty

CÔNG TY TNHH ADEN SERVICES VIỆT NAM - CHI NHÁNH HỒ CHÍ MINH

Qui mô công ty: 100-499
Tầng 9, Tòa nhà Coalimex, Số 33 Phố Tràng Thi , Phường Trần Hưng Đạo , Quận Hoàn Kiếm, Thành Phố Hà Nội, Việt Nam.

Catering F&B Manager - Khu Công Nghệ Cao, Quận 9

CÔNG TY TNHH ADEN SERVICES VIỆT NAM - CHI NHÁNH HỒ CHÍ MINH

Nhận email việc làm tương tự

Tạo thông báo việc làm tương tự với việc làm này.

Thông Tin Tuyển Dụng
Các công việc tương tự

Giới thiệu về công ty

CÔNG TY TNHH ADEN SERVICES VIỆT NAM - CHI NHÁNH HỒ CHÍ MINH

Thông Tin Tuyển Dụng

Catering F&B Manager - Khu Công Nghệ Cao, Quận 9

  • Cấp bậc Quản lý
  • Lương 30,000,000 - 35,000,000 VND
  • Hết hạn nộp 15/08/2024
  • Ngành nghề Thực phẩm & Đồ uống
  • Kinh nghiệm 5 - 7 Năm

Địa điểm

Hỗ Trợ Ứng Viên: (84.28) 3822-6060 hoặc (84.24) 7305-6060
In Partnership with