Thông báo

Vui lòng đăng nhập để thực hiện chức năng này

Đăng nhập bằng

Công Ty TNHH Brenntag Việt Nam

Lab Technician (R&D Bakery)

Công Ty TNHH Brenntag Việt Nam
Ngày cập nhật: 24/07/2024

Thông Tin Tuyển Dụng

Phúc lợi

  • Chế độ bảo hiểm
  • Du Lịch
  • Chế độ thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Công tác phí
  • Nghỉ phép năm
  • CLB thể thao

Mô tả Công việc

Handle Product development focus on application test and blends creating.

Duties and Responsibilities:

1. Keep himself/herself to learn about equipment operation, prototype making

2. Build knowledge about ingredients applied to product.

3. Analysis product performance via application test

4. Handle projects assigned by Lab Manager.

5. Support Sales staff in new product development including ingredient/ prototypes testing at lab, trial run and problem solving at factory site.

6. Makes customer visits and coordinates technical output with sale staff.

7. Support lab activities besides product development

Yêu Cầu Công Việc

  • Bachelor’s Degree in Chemicals Science/ Food Technology and/or Master’s Degree would be an advantage
  • 3+ years in RD Bakery
  • 25 years up

Others              :  as follows;

§  Fluent in English (verbal and written)

§  Enthusiastic and service minded

§  Ability to operate PC

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: 25 - 40
  • Hình thức: Nhân viên chính thức
  • Lương: Cạnh tranh

Giới thiệu về công ty

Công Ty TNHH Brenntag Việt Nam

https://brenntag.com/Qui mô công ty: 100-499
Brenntag, the global market leader in chemical distribution, covers all major markets with its extensive product and service portfolio. Headquartered in...Chi tiết

Lab Technician (R&D Bakery)

Công Ty TNHH Brenntag Việt Nam

Nhận email việc làm tương tự

Tạo thông báo việc làm tương tự với việc làm này.

Thông Tin Tuyển Dụng
Các công việc tương tự

Giới thiệu về công ty

Công Ty TNHH Brenntag Việt Nam

Thông Tin Tuyển Dụng

Lab Technician (R&D Bakery)

Địa điểm

Hỗ Trợ Ứng Viên: (84.28) 3822-6060 hoặc (84.24) 7305-6060
In Partnership with